Pioneer DDJ Wego

Pioneer DDJ WeGo
€280 *
incl. BTW
Voorradig!
Bestel nu de Pioneer DDJ WeGo!


Pioneer DDJ WeGo op ToneControl.nl
 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De voordeligste Pioneer DDJ Wego
koop je natuurlijk bij ToneControl.nl

Pioneer DJ maakt het beginnen met DJ'en wel heel gemakkelijk met deze Pioneer DDJ WeGo. Deze gezellige, gebruiksvriendelijke controller zal bij elke DJ goed in de handen vallen. Het bijzondere aan de WeGo is dat dit één van de weinige controllers op de markt is die beschikbaar is in meerdere kleuren, namelijk: WeGo wit, WeGo zwart, WeGo rood, WeGo paars en WeGo groen. De WeGo is een MIDI controller, wat betekent dat deze in combinatie met DJ software zoals de meegeleverde Atomix Virtual DJ LE gebruikt dient te worden. Naast Virtual DJ LE is ook een gratis versie van Serato DJ Intro beschikbaar. Het beatmatchen heb je ook zo onder de knie door middel van de gave pulse leds.

Meer informatie over de Pioneer DDJ WeGo DDJ WeGo kopen!

De Pioneer DDJ WeGo beschikt al over een interne geluidskaart, dit betekent dat je het master signaal uit de controller kan uitsturen en tegelijkertijd de headphone kan aansluiten en een ander signaal daarin kan beluisteren. De stevige alluminium jogwheels en 'klassieke' Pioneer cue en play buttons laten de gebruiker meteen kennis maken met de look-and-feel van Pioneer PRO DJ gear. Hoewel de WeGo maar een klein apparaatje is voelt deze zeker niet onstevig aan. De rubbere knoppen in de mixersectie, solide bouw en weerstand achter de faders zorgen voor een echt PRO DJ gevoel.

Uiteraard verkopen wij ook alle benodigde accessoires voor de DDJ WeGo en andere Pro DJ Gear, zoals flightcases, stofkappen, flightbags en meer!

Belangrijke voordelen van de Pioneer DDJ-WeGo

  • Pioneer PRO look and feel
  • Interne geluidskaart met master/cue split signaal
  • Microfoon aansluiting
  • Pulse jog leds waarmee het beatmatchen snel aangeleerd kan worden

Meer informatie over de Pioneer DDJ WeGo DDJ WeGo kopen!